Blog

Mitől lesz megbízható egy felújított laptop?

2021.07.22 08:07

Amikor laptopot vásárolnál, bizonyára te is szétnézel a piacon, felméred a terepet és azt is számításba veszed, hogy új, vagy felújított változat mellett dönts. Meghatározol egy költségkeretet és utánajársz, hogy pontosan milyen paramétereket kell figyelembe venned.

Előfordult már, hogy laikus szemmel nem tudtad hol kezd a keresést? Elvesztél a telített piacon? Két teljesen más áron kapható, látszólag egyforma laptop közül a kedvezőbb árú, felújított változat bizalmatlanságot kelt benned?

Szakértői véleményre lenne szükséged? Cikkünkkel most szeretnénk megkönnyíteni döntésed!

Számodra is az ár a legfontosabb laptopvásárlás során?

Vásárlóink véleménye nagyon fontos számunkra, hisz ez visz minket előrébb és segít minket a fejlődésben. Idén tavasszal pedig készítettünk egy felmérést, melyben arra voltunk kíváncsiak, mit vesztek figyelembe használt és felújított laptop vásárlásakor.

A válaszadók 55,91%-a mondta, hogy számára az ár a legfontosabb. Ez érthető, hiszen mindannyian tapasztaltunk már leárazás alkalmával hosszú sorban állást, vagy vásároltunk meg egy sokadik tárgyat, melyre valójában nincs szükségünk.

Viszont egy laptop esetében van egy fontos tényező, mellyel ritkán számolunk, ez pedig az értékcsökkenés. Ha teljes árat fizetünk egy laptopért, már az első használat alkalmával veszít az értékéből. Természetesen a garancia biztonságot ad, abban viszont biztosak lehetünk, hogyha megválnánk tőle, az eredeti ár töredékét kapnánk érte.

Mi, a Laptopbázisnál azt valljuk, hogy kedvező áron kínált prémium, felújított laptopjaink nem csak kisebb kiadást jelentenek számodra, de értékük sem csökken drasztikusan, így valójában duplán kíméli meg pénztárcádat.

Ha te is abba az 55,91%-ba tartozol, akik elsőként az árat nézik, kínálatunkban garantáltan kellemes meglepetés fog érni!

A megbízhatatlanság tény vagy tévhit?

Felmérésünkben arra is választ kaptunk, hogy a válaszadók szerint milyen hátrányai lehetnek egy felújított laptopnak. 42,22%-uk a rejtett hibáktól fél, emiatt kevésbé bízik benne.

A kétségeket eloszlatva mi most abban szeretnénk neked segíteni, hogy termékeinket ne csak a kedvező ár miatt válaszd, hanem mert ismered laptopok útját, emiatt pedig bátran add le rendelésed!


Milyen folyamatokon megy keresztül egy laptop, mire kézhez kapod?

  1. Megtisztítjuk - Amikor beérkezik hozzánk egy laptop, először kívül-belül megtakarítjuk. Elsősorban a hűtés tisztaságára kell figyelnünk, ugyanis ki szeretnénk zárni a túlmelegedés lehetőségét.

  2. Teljes körű diagnosztikát futtatunk le - Diagnosztikai programokat futtatunk elsősorban a hardverek ellenőrzésének érdekében. Külön ellenőrizzük az optikai meghajtó, a billentyűzet, a kijelző, és a videokártya állapotát.

  3. Telepítjük az operációs rendszert - Kizárólag jogtiszta szoftvereket telepítünk. A DELL, HP, LENOVO világmárkákkal kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően eredeti magyar nyelvű Windows 10 home, Pro operációs rendszereket telepítünk laptopjaink java részére, néhányra pedig Linux rendszert.

  4. Kiegészítő programokat telepítünk INGYENESEN - Office csomagot, Google Chrome és Firefox böngészőket, TeamViewer alkalmazást, WinRAR tömörítőt a rar fájlokhoz, Foxit readert a pdf fájlokhoz, ezen felül képnézegető programot, médialejátszót és egy profi vírusirtót is telepítünk.

  5. Terheléses tesztet végzünk - A biztonság érdekében az operációs rendszer telepítését követően végzünk egy úgynevezett terheléses tesztet, amelynek segítségével olyan teljesítmény igénybevételnek tesszük ki a videokártyát és a processzort, amelynek te valószínűleg soha nem fogod, de mi biztosra akarunk menni. Ezzel pedig kizárjuk annak a lehetőségét, hogy hibásan kapd meg a gépedet.

  6. Végleges külső tisztítás, csomagolás és postázás - hogy a lehető legjobb állapotban érkezzen meg hozzád!

Extrák, hogy ne legyen hiányérzeted!

Szeretnénk ha maximálisan elégedett lennél döntéseddel, ennek érdekében pedig minden laptop mellé 1 év garanciát és szépséggaranciát adunk teljesen díjmentesen!

Mit jelent ez pontosan? Tudjuk, hogy kockázatos az internetről drága terméket rendelni. Ezért átadjuk Neked a választás lehetőségét! Minden laptopot minimum 5 irányból fotózunk, így vásárlás előtt lehetőséged van HD minőségben körbenézni a kiválasztott laptopot.

Azonban ennyivel nem elégszünk meg, a kockázatodat nullára csökkentjük!

Amennyiben úgy döntesz, hogy nem szeretnéd megtartani a laptopot, INGYEN, indoklás nélkül elvisszük Tőled, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeidnek megfelelőbb modellt válassz!

Megbízható szakértőktől szeretnél megbízható laptopot? Kattints és nézz szét kínálatunkban!

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcso.hu kirakat.hu vatera.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac

Online partnereink