Rólunk

Cégünk, a Laptopbázis több mint 8 éve magas színvonalú, felső kategóriás használt laptopok értékesítésével és szervizelésével foglalkozik.

A Laptopbázis célja, hogy minőségi és megbízható használt notebookokkal lássa el meglévő és leendő ügyfeleit, biztosítva a kedvező árfekvést.

A Laptopbázis töretlen fejlődését

  • a tudatosan kialakított termékportfolió,
  • az ügyfélcentrikus magatartás,
  • valamint a vevők igényeit szervesen magában foglaló értékesítési stratégia alapozta meg és biztosítja ma is.

Cégünk minden termékre garanciát vállal, és ügyelünk arra, hogy a használt laptopok  úgy kerüljenek a polcainkra, hogy azok minden vevői igénynek megfeleljenek, versenyképes alternatívát kínálva a piacon. Az eszközök teljes körű hardveres és szoftveres tesztelésen, valamint alapos külső és belső tisztításon esnek át.

Használt laptop eladó, felújítva, felszoftverezve!

Az összes általunk forgalmazott laptopot telepített operációs rendszerrel kínáljuk. Ennek két oka van:

  1. Vevőinknek időt és pénzt takarítunk meg, mivel nem kell a laptop vásárlást követően operációs rendszert is vásárolniuk, illetve telepíteniük
  2. Egyes alkatrészeket csak operációs rendszer telepítését követően lehet megfelelően tesztelni (pl. a videókártya, WIFI kártya). A videókártyákat 30 perces tartós terheléssel teszteljük.

Laptopjainkat Windows operációs rendszerrel látjuk el. Amelyikhez nem tartozik termékkulcs, a legújabb Linux Mint operációs rendszert kapja meg. Ezután a driverek (illesztőprogramok) telepítése következik, melyhez csak gyári szoftvereket használunk. Végül "felszoftverezzük" az Ön laptopját. Ez azt jelenti, hogy a legalapvetőbb alkalmazásokkal is ellátjuk a felújított gépet. Telepítünk internet böngészőt, videólejátszót, office csomagot (LibreOffice), pdf olvasót. Az összes telepített alkalmazás free licence-es (ingyenes), így sem regisztrálni, sem aktiválni nem kell.

Felújított laptopok otthonra, irodába, játékhoz

Nálunk akkor is jó helyen jár, ha használt gamer laptopot keres, és akkor sem érdemes tovább böngésznie, ha csak egy egyszerűbb gépre van szüksége. A gaming modellek mellett remek árakat kínálunk az irodai célokra tervezett laptopok kapcsán is, sőt a termékpalettán belépőszintű készülékek is helyet kaptak. A gazdag méretválaszték garantálja, hogy a céljaihoz illő laptopot választhassa, legyen szó egy kisebb, 12”-os, vagy egy nagyobb, 15,6”-os típusról.

A Laptopbázisnál a márkás használt laptopok is igazán remek árcédulát kapnak. Felújított Acer, Samsung, Asus vagy éppen Lenovo készülékeink biztos választást jelentenek, hiszen ezek a gyártók hosszú évtizedek óta a legkeresettebbek közé tartoznak. Számos készülék akár i5-ös vagy i7-es processzorral rendelkezik, így komolyabb igénybevétel esetén is megállják a helyüket.

Szakértő kollégáink örömmel állnak minden kedves jelenlegi és jövőbeni ügyfelünk rendelkezésére, hiszen számunkra partnereink elégedettsége kiemelt fontossággal bír.

Bízunk abban, hogy a jövőben Önt is a partnereink  között üdvözölhetjük! Válasszon gamer laptopot, ha a teljesítmény a legfontosabb, és válogasson prémium modelljeink között, ha a megbízhatóság a fő prioritás!

Demeter Gábor
Értékesítési vezető

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcso.hu kirakat.hu vatera.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac

Online partnereink