OnlinePénztárca

Fizess onlinePénztárcával a Laptopbázis webáruházban!

OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára:

onlinePénztárca fizetés

Vásárlásaidnál 10.000 Ft-onként 500 Ft-ot tudsz az OnlinePénztárcádból fizetni.

Például

  • HP Elitebook 8570p vásárlásánál, amelynek az akciós ára 84.900 Forint, 4.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 80.900 Forintba fog az kerülni.

  • Lenovo Thinkpad T450 vásárlásánál, amelynek az akciós ára 99.900 Forint, 4.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 95.400 Forintba fog az kerülni.

  • Dell Latitude E5430 vásárlásánál, amelynek az akciós ára 57.900 Forint, 2.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 55.400 Forintba fog az kerülni.

 

Örök Garancia

orok-gar

onlineGroup

Webáruházunk tagja a Magyar webáruházakat összefogó, tőlünk független szervezetnek az onlineGroupnak, amely védi vásárlóink érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi ügyfeleink elégedettségét. Az ÖRÖK garanciát, és az onlinePénztárcát, is az onlineGroup biztosítja.

100% pénzvisszafizetés

Az Örök Garancia lényege, hogy ha elégedetlen vagy a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követően bármikor indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlásod 100%-át saját onlinePénztárcádba úgy, hogy a terméket is megtarthatod. Csak írj az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű: az onlinePénztárcáról bővebben
az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcso.hu kirakat.hu vatera.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac

Online partnereink