Blog

Mit vegyek a gyereknek?

2016.05.26 15:01

Zaklat a gyerek, hogy laptopot szeretne? Sokat játszik, de tönkrement a gépe? Nagy teljesítményű, játékokat jól bíró használt laptopot keresel jó áron?

 

Mit vegyek a gyereknek?

Akkor a HP ProBook 6465b-t Neked találták ki. Hogy miért?

Sokféle játék létezik, amelyek lejátszhatók nagyjából minden laptopon és asztali gépen. Méretük, grafikájuk miatt viszont nem állíthatjuk,hogy minden egyes gépen ugyanúgy futnak. Ha elindítasz egy kisebb teljesítményű gépen például egy Clash of Clans játékot, nem azt a végeredményt fogod kapni, mint egy kiváló minőségű laptopon. Se a képi világa, se a játék akadálytalan élvezése sem lesz ugyanolyan, mint gyors gépnél. Akadozni fog, rossz lesz a képi minőség.

Miért pont ezt a HP-t ajánljuk?

Ha mindezt el akarod kerülni, akkor a HP ProBook 6465b jó választási lehetőségnek bizonyul. Többek között kedvező jellemzője, hogy a dizájnja, funkciója, teljesítménye az árral együtt közös nevezőre talált. Strapabíró külseje miatt nem kell félteni a laptopot. A 14”-es kijelzője, AMD processzora, Windows 7-tel és grafikus kártyával kiváló választás lehet.

Mi szól még mellette?

  • minőségi matt kijelző
  • jó billentyűzet
  • remek touchpad
  • jó akkumulátoros üzemidő
  • dokkolási lehetőség

Tökéletes megjelenés és teljesítménye van. A HP 3D DriveGuard rendszer segít megvédeni a noteszgép merevlemezét az ütésektől és egyéb viszontagságoktól. Fejlett grafika biztosítja a szükséges teljesítményt a feladatok elvégzéséhez. Részlet gazdag képeket jelenít meg, fejlett képi ábrázolásokat állíthat elő. Kiváló teljesítménye van a processzorba integrált videokártyának.

Lenyűgöző hangja segít belemerülni a játék világába. Persze, csak ésszel engedjük a gyereket játszani, legyen kész előbb a házi feladat. Szuper kikapcsolódási jutalom egy ilyen használt laptoppal játszani. Mivel már egy kipróbált laptopról van szó, nem jöhet közbe egyetlen hiba sem. Ezek a használt laptopok kiválóan bírják, strapabíróak, nem kell félni attól, hogy néhány hónap, vagy egy év után vehetsz egy másikat.

Ha mégis felmerült benned néhány kérdés, szakértőink segítenek.

Tekintsd meg üzletünkben prémium kategóriás használt laptopjainkat, többek között a fent említett, HP ProBook szériából újszerű állapotban lévő termékeinket is.

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcso.hu kirakat.hu net-plaza.hu vatera.hu shopmania.hu arradar.hu

Online partnereink