Védd a környezeted és pénztárcád

Védd a környezeted és pénztárcád

Védd a környezetet és a pénztárcád!

A használt laptop vásárlás jó a környezet számára, mert az újrafelhasználás az erőforrások megtakarítását jelenti. Ez különösen igaz az elektronikára! Ellentétben az új berendezések gyártásával, ahol a nyersanyagokat nagy mennyiségben fogyasztják, az elektronikai eszközök újrafeldolgozása és az azt követő újrafelhasználása alig káros a környezetre. A nyersanyagok szűkös idejében a megújult informatikai eszköz megvásárlásával bizonyítod társadalmi felelősségvállalásod és aktívan részt veszel a környezetvédelemben.

Védd a környezetet a Laptopbázis által forgalmazott laptopokkal!

Minden évben a számítógépgyártók világszerte 17 milliárd euró értékben használnak értékes fémeket, amelyek kitermelése különösen káros a környezetre. A tendencia sajnos emelkedik. Az elektronikai adatfeldolgozó berendezések gyártása és megsemmisítése azt jelenti, hogy társadalmunk hatalmas környezeti kihívásokkal szembesül. Ezért egy használt laptop kiválasztása a Laptopbázistól nemcsak pénzt takarít meg neked, hanem ezáltal óvod a környezetet.

Környezetvédelem - újragondolásra van szükség!

A környezet mindannyiunkat érinti, és itt mindannyian megállhatunk picit.

A szakértők szerint a következő öt évben több mint 800 millió PC-t cserélnek világszerte, és a legtöbbjüket - többnyire teljesen működőképesen! - megsemmisítik. Az elektronikus hulladék

veszélyes terhet jelent a környezetünkre, és értékes erőforrásokat pazarolnak az informatikai termékek folyamatos újrafeldolgozására.

Valóban a legújabb modellnek kell lennie minden munkahelyen?

A felső kategóriájú felújított, használt informatikai termékek (Dell Latitude, Precision, HP Probook, Elitebook, Zbook, Lenovo Thinkpad, Fujitsu Lifebook) megbízhatóan működnek és

teljes mértékben kielégítik a rájuk háruló feladatokat.

És sokkal alacsonyabb beszerzési áron, mint az új eszközök.

Van kérdése a felújított laptopok teljesítményével kapcsolatban? Kérdezze szakértőnket (+3670/381-8839)!

ÉRTÉKEINK

A Laptopbázisnál hiszünk az informatikai berendezések újrahasznosításában. Egyrészt a régi eszközök értékesítésével nyerhető vissza tőke. Másrészt a felhasznált informatikai termékek beszerzési ára az új árnak csak egy töredékét képviseli, a környezetre pedig kímélően hat.

Mindenki részt kíván venni a digitalizálási forradalomban, de nem mindenkinek van pénzügyi eszköze hozzá. A felújított laptopok ezért költséghatékony alternatívát jelentenek a drága új termékekkel szemben. Újrahasznosítási stratégiáink lehetővé teszik, hogy az alacsonyabb fizetésű ügyfelek olcsó, jó minőségű laptopot vásároljanak.

Az informatikai flotta megújítása magas költségekkel jár, amit az idősebb készülékek értékesítésével lehet csökkenteni. Az elavult informatikai hardverek értékesítése új tőkét hoz létre, amely újra befektethető az üzletbe.

Az informatikai berendezések újra forgalmazása és a szabályozott újrafeldolgozási folyamat védi a környezetet. Kevesebb elektronikus hulladék kerül a környezetbe, és csökken az elsődleges nyersanyagok használata.

 

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcso.hu kirakat.hu vatera.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac

Online partnereink