Panasonic Toughbook CF-H1 Tablet PC, Intel Atom Z540, Windows 7 Pro, 10,4" LCD érintőkijelző

Ár: 35 900.- Ft
Price:

Árzuhanás

  Még 1 db rakátron
  6 hónap garancia

Panasonic Toughbook CF-H1 - Extrém laptop nehéz terepre!

Panasonic Toughbook CF-H1 használt Tablet PC. Igazi különlegesség, egy mindent kibíró készülék, ami még a katonai szabványoknak is megfelel. Amíg a legtöbb noteszgépet igyekeznek könnyűnek és elegánsnak megtervezni, addig a Panasonic Toughbook CF-H1 táblagép esetében a mérnökök inkább a strapabíróságot tartották szem előtt. A MIL-STD 810F szabványnak megfelelő ütés- és rázkódásállóság, illetve az IP54 és MIL-STD 810F-nek megfelelő víz- és ütésállóság nem általános a hordozható számítógépek között – de a CF-H1 nem is néz úgy ki, mint egy közönséges noteszgép. Kívülről a Toughbook CF-H1 egyszerűen brutális. A burkolat magnéziumból készült, így komoly védelmet nyújt nem csak magának a készlülének, de például a kijelzőnek is; billentyűzete fröccsenő víz ellen védett, valamennyi csatlakozóját pedig műanyag dugók óvják, melyeknek komoly reteszelésük és szigetelésük is van.

Érintőképernyője 10,4 hüvelykes, 4:3 oldalarányú, 1024x768 pixel felbontású. Felülete matt, bár némi csillogást eredményező védőréteg van rajta. A kijelző fölött a burkolaton található a stílus, ezzel böködhetjük a monitort. Annak ellenére, hogy a gép a szabványoknak megfelelően kibírja a 76 cm-es esést, ezen kívül por- és vízálló is, egész könnyű, könnyen hordozható. Az első sorban katonák, erdészek, külső munkaterületen dolgozó építészek, geológusok számára tervezett CF-H1 belsejében Intel Atom processzor dolgozik. Emellett 2 GB DDR2 memória, valamint adatai tárolására 60 GB tárhely áll rendelkezésre.

Összességében a CF-H1 profi munkagép mindazoknak, akik terepen, mostoha körülmények között szeretnék használni noteszgépüket.

Francia nyelvű Windows 7 Pro operációs rendszerrel telepítve!

Egykori új ára: 499 000.- Ft
Processzor: Intel Atom Z540 1.86 GHz
CPU sebesség: 1860 MHz
Video kártya: Intel GMA 500
Memória: (MAX 2048 MB) DDR2
Winchester:
Optikai meghajtó: Nincs
Akkumulátor: Li-Ion, kb. 2-3 óra
Képernyő: 10.4 Col - Tükröződésmentes LCD érintőkijelző (ujjak és aktív toll érintésére is reagál), 1024x768 felbontás
Billentyűzet: Nincs
Audio: Sztereó hangszórók
Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan. Burkolatán és kijelzőjén is használati karcok, és kopások, aktív tolljának a tartója törött.
Usb (db): 0
Interfészek: 3G/GPS, Bluetooth, Dokkolható, Smart kártya, Ujjlenyomat olvasó,
Tartozékok: Hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz, aktív toll.

Kérdezzen az eladótól

Toshiba
Acer
Sony
Samsung
Packard Bell
Lenovo
HP
Fujitsu
Dell
Apple
Asus