Lenovo Ideapad M30 laptop, Intel Core i3-4010U, 500 GB HDD, 4 GB RAM, 13,3" HD LED kijelző, HD webkamera, Windows 10 Home

Akciós ár: 69 900.- Ft Használt ár: 89 900.- Ft
(Akció időtartama: 2018.06.01 - 2018.06.30)
Price:

Árzuhanás Ingyenes szállítás

  Még 1 db rakátron
  6 hónap garancia

Lenovo Ideapad M30 használt laptop. Különleges csokoládé barna színű fedlapja, valamint ezüst színű belső burkolata, illetve elegáns-, stílusos kialakítása és a meggyőző hardver igazán remek összképet teremt. A Lenovo főleg a hordozhatóságra és a gyors reagálásra helyezte a hangsúlyt, így legyen szó két előadás közötti böngészésről vagy két tárgyalás közötti prezentáció készítésről, ez a kis laptop jó választásnak tűnik. A főként irodai felhasználásra és tanulásra szánt M30 tökéletesen kielégíti azok igényeit is, akik csak egy kis otthoni kikapcsolódásra vágynak.

Számos kényelmi funkcióval kápráztat el minket a készülék. Többérintéses érintőpadja lehetővé teszi a vezérlőgombok és az alkalmazások közötti léptetést, a forgatást, a zoomolást, valamint egyéb, az ujj képernyőn történő elhúzásával és más kézmozdulatokkal könnyen végrehajtható egyéb funkciók alkalmazását. A megjelenésében és érzetében egyaránt a modern vonalat képviselő-, elismert AccuType billentyűzet szigetszerű, ergonomikus gombokkal rendelkezik, mellyel folyamatosabb, tágasabb, kényelmesebb és pontosabb gépelést tesz lehetővé a hagyományos kialakítású billentyűzetekhez képest. Végezzen gyors adatátvitelt a notebook és más eszközök között az USB 3.0 SuperSpeed segítségével - akár tízszer gyorsabb az eddigi USB-technológiáknál, ráadásul visszafelé kompatibilis. A 720p felbontású HD-webkamera segít Önnek, hogy úgy élvezhesse a webkonferenciákat vagy az online videóbeszélgetéseket, mintha tényleg ott lenne a helyszínen. TV vagy egyéb megjelenítőeszköz egyszerű csatlakoztatására pedig egy HDMI port szolgál.

A kényelem mellé tartósság is társul. A Lenovo Energy Management (energiagazdálkodás funkció) védi az akkumulátor hosszú távú tartósságát, és fejlett, energiatakarékos technológiát használ, így megnövelve a töltések közötti időt. Karbantartása egyszerű, a notebook oldalán elhelyezett OneKey Recovery gomb használatával egy pillanat kérdése a vírus- vagy egyéb technikai problémák utáni helyreállítás.

A modellnél elérhető-, bőséges-, 500 GB-os merevlemez-kapacitással nem kell aggódnia hová tegye adatait, videóit, zenéit és fényképeit. Fiatal-, negyedik generációs-, alacsony fogyasztású processzor, és 4 GB DDR3 memória felelős a gyors, és egyenletes működésért.

Összességében könnyű, elegáns, megbízható, és gyors! Magyar nyelvű Windows 10 Home 64 bit operációs rendszerrel, illetve szoftverekkel telepítve, azonnal használatba veheti.

A notebook kisebb műszaki hibája, hogy az operációs rendszer leállása után a készülék nem kapcsol ki (a be/kikapcsoló gomb nyomva tartásával állítható csak le), így most akciós áron eladó!

Egykori új ára: 140 000.- Ft
Processzor: Intel Core i3 4010U (3M Cache, 1.70 GHz)
CPU sebesség: 1700 MHz
Video kártya: Intel HD Graphics 4400
Memória: (MAX 8192 MB) DDR3
Winchester:
Optikai meghajtó: Nincs
Akkumulátor: Li-Ion, kb. 1-2 óra
Képernyő: 13.3 Col - Tükröződésmentes, HD LED, 1366x768 felbontás
Billentyűzet: Spanyol-QWERTY, magyar billentyűmatricával
Audio: Sztereó hangszórók
Állapot: Használt laptop, tesztelt, esztétikailag szép. Kisebb műszaki hibája, hogy az operációs rendszer leállása után a készülék nem kapcsol ki (a be/kikapcsoló gomb nyomva tartásával állítható csak le), a burkolat egyik sarkán kisebb nyomódás.
Usb (db): 3
Interfészek: Bluetooth, Ethernet port, Fülhallgató kimenet, HD Webkamera és mikrofon, HDMI, Memóriakártya olvasó, Mikrofon bemenet, USB 2.0, USB 3.0, WIFI,
Tartozékok: Hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.

Kérdezzen az eladótól

Hasonló Termékek

Toshiba
Acer
Sony
Samsung
Packard Bell
Lenovo
HP
Fujitsu
Dell
Apple
Asus