HP Spectre XT Pro Ultrabook, Intel Core i5-3317U, 4 GB RAM, SSD, HD webkamera, Windows 10 Pro, 13,3" HD LED kijelző

Akciós ár: 95 900.- Ft Használt ár: 115 900.- Ft
(Akció időtartama: 2018.07.01 - 2018.07.31)
Price:

Extra megtakarítás Ingyenes szállítás

  Még 2 db rakátron
  6 hónap garancia

HP Spectre XT Pro használt Ultraboook. Formája és igényes kivitelezése miatt kifejezetten megnyerő, intelligens benyomást kelt. Egy igazán vagány formávilágot tár elénk a készülék. A szálcsiszolt fém, a határozott élek és a lekerekített sarkok dominálnak; az összhatás markáns, a gépház kellemes tapintású. A prémium agyaghasználatból és hibátlan összeszerelésből adódó elsőrangú minőségérzet lehengerlő. A csupán 14,5 mm-es vastagsága és a mindössze 1,39 kg-os kezdősúlya miatt a sokat utazó felhasználók számára kitűnő választás lehet.

A Spectre XT Pro alacsony fogyasztású harmadik generációs Intel Core i5 processzora a 4 GB DDR3 memóriával, és SSD Flash tárhellyel felszerelve minden sebességigénynek eleget tesz, egyszerre számos feladatot végezhet. Az mSATA SSD, és az Intel Rapid Start technológia révén a rendszerindítást követően-, illetve alvó módból visszatérve is pillanatokon belül munkához láthat. Másodpercek alatt üzemkész; készen áll, amint Ön kész!

A noteszgép számos egyedisségel is büszkélkedhet. A beépített HP Beats Audio rendszernek és a négy hangszórónak köszönhetően a Spectre XT Pro remek hangzást biztosít. Kis méret, nagyszerű hang; hangrendszere az ultrabookok között a legjobbak közé sorolható. Ugyanez mondható el a billentyűzetről is, melynek alapja stabil, komfortja kimondottan jó, és még háttérvilágítást is kapunk hozzá. Az 1366x768 pixeles képernyő meghajtásáról a CPU-ba integrált HD Graphics 4000 videokártya gondoskodik, amihez HDMI kimenet is társul. A gyártó természetesen beépített Wi-Fi adapterrel is ellátta a laptopot; az adapter kétcsatornás, a 2,4 GHz mellett az egyre jobban terjedő 5 GHz-es tartományban is működik. Végül, de nem utolsó sorban a HP TrueVision HD webkamera mindig - még rossz fényviszonyok mellett is - előnyös képet nyújt Önről, élőképes beszélgetések során kitűnő társa lesz.

Összességében a 13,3 hüvelykes Spectre XT Pro prémium Ultrabookot kimagasló megbízhatóság, remek formatervezés, és nagyszerű teljesítmény jellemzi, minden szempontból elsőosztályú benyomást kelt. Egyaránt ajánljuk irodai-, és általános otthoni felhasználásra is.

Jogtiszta-, magyar nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerrel, és a hozzá tartozó driverekkel, illetve szoftverekkel telepítve, azonnali használatra kész!

Egykori új ára: 340 000.- Ft
Processzor: Intel Core i5 3317U (3M Cache, up to 2.60 GHz)
CPU sebesség: 1700-2600 MHz
Video kártya: Intel HD Graphics 4000
Memória: (MAX 4096 MB) DDR3
Winchester:
Optikai meghajtó: Nincs
Akkumulátor: Li-Ion, új, kb. 2-3 óra
Képernyő: 13.3 Col - Fényes széles, HD LED, 1366x768 felbontás
Billentyűzet: Dán-QWERTY, világító billentyűzet, magyar billentyűmatricával
Audio: HP Beats Audio hangszórók (4 db)
Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan, esztétikailag szép. Külső burkolatán kisebb felületi nyomok lehetnek.
Usb (db): 2
Interfészek: Bluetooth, Ethernet port, Fülhallgató kimenet, HD Webkamera és mikrofon, HDMI, Memóriakártya olvasó, Mikrofon bemenet, USB 2.0, USB 3.0, WIFI,
Tartozékok: Hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.

Kérdezzen az eladótól

Hasonló Termékek

Toshiba
Acer
Sony
Samsung
Packard Bell
Lenovo
HP
Fujitsu
Dell
Apple
Asus