Asus Zenbook UX21A Ultra Slim laptop, Intel Core i7-3517U, 256 GB SSD, 4 GB RAM, 11,6" HD kijelző, HD webkamera

Ár: 115 900.- Ft
Price:

Különleges ajánlat Ingyenes szállítás

  Még 1 db rakátron
  6 hónap garancia

Asus Zenbook UX21A Ultra Slim használt laptop, nagyon szép-, újszerű állapotban. Kialakítása modern, letisztult, elegáns, és ultrakarcsú, mindössze 3 mm vastag elöl és 9 mm hátul, valamint könnyű (mindössze 1,1 kg), így kiváló társ lehet egy-egy utazás során is. Burkolata precíziós megmunkálású alumíniumtömbből készült, hogy egyszerre legyen könnyű és tartós.

A noteszgép lelkében 3. generációs Intel Core i7 processzor működik, a 256 GB-os 6 Gb/s SATA SSD tárolóeszköz pedig négyszeresen múlja felül egy szokásos merevlemez teljesítményét. Hasonlóan, az USB 3.0 akár tízszer gyorsabban képes mozgatni az adatokat, mint az USB 2.0, a Bluetooth 4.0 pedig a vezeték nélküli csatlakozási szabvány legfrissebb változata. Az ASUS felsőkategóriás útválasztóiból származó kétsávos, 2,4/5 gigahertzes Wi-Fi felelős a lehető leggyorsabb hálózati működésért; mindezen extrák hűtéséről pedig egy egyedi, V alakú légcsatorna gondoskodik, amely elvezeti a hőt, még mielőtt az gondot okozhatna. Az intelligens energiagazdálkodás és az extrém hatékonyság eredményeképp a készülék 2 másodperc alatt képes folytatni a munkát készenléti állapotból, akár egy okostelefon.

A Zenbook UX21A még a sötétben is csillog: a kényelmes billentyűzet háttérvilágított, hogy nyugodtan dolgozhasson anélkül, hogy másokat zavarnia kellene. A szemtől-szembe kommunikációt pedig a beépített HD kamera dobja fel kiváló képével. A kiemelkedő vizuális kifinomultságot egészítik ki a Bang & Olufsen ICEpowerrel közösen fejlesztett ASUS SonicMaster sztereó hangszórók. Az élesebb magas hangok, a tisztább beszédhangok, a súlyosabb basszusok és a szélesebb hangtartomány együttese figyelemreméltóan vonzó hordozható multimédiás csomagot eredményez.

Előtelepített magyar nyelvű operációs rendszerrel azonnali használatra kész.

 

Ezt a laptopot itt tudod megvásárolni: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 23. Galéria Üzletház fsz/10., Laptopbázis üzlet

Egykori új ára: 375 000.- Ft
Processzor: Intel Core i7 3517U (4M Cache, up to 3.00 GHz)
CPU sebesség: 1900-3000 MHz
Video kártya: Intel HD Graphics 4000
Memória: (MAX 4096 MB) DDR3
Winchester:
Optikai meghajtó: Nincs
Akkumulátor: Li-Ion, kb. 4-5 óra
Képernyő: 11.6 Col - Tükröződésmentes széles, HD LED, 1366x768 felbontás
Billentyűzet: UK-QWERTY, világító billentyűzet, magyar billentyűmatricával
Audio: Asus SonicMaster (Bang és Olufsen ICEpower) sztereó hangszórók
Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan, esztétikailag szép, újszerű.
Usb (db): 2
Interfészek: Bluetooth, Fülhallgató kimenet, HD Webkamera és mikrofon, HDMI, Mikrofon bemenet, USB 3.0, VGA, WIFI,
Tartozékok: Hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.

Kérdezzen az eladótól

Hasonló Termékek

Toshiba
Acer
Sony
Samsung
Packard Bell
Lenovo
HP
Fujitsu
Dell
Apple
Asus