Apple MacBook Air A1237 laptop, ultra vékony, Intel Core 2 Duo L7500, 13,3" LCD kijelző, webkamera, WiFi

Ár: 99 900.- Ft
Price:

Különleges ajánlat Ingyenes szállítás

  Még 1 db rakátron
  6 hónap garancia

Ultravékony Apple MacBook Air A1237 használt laptop. Az Apple-től megszokott minőség és műszaki tartalom. Kívülről a látványra és tapintásra is kellemes alumínium határozza meg a gépet, ami nem csak vékony díszburkolat, hanem masszív, teherviselő elem. Precíziós megmunkálású alumíniumtömbből készült, hogy egyszerre legyen könnyű és tartós. Magyar nyelvű billentyűzete karc-, és kopásálló, mely alsó billentyűzetvilágítással is el van látva.

1,6 GHz gyorsaságú Intel Core 2 Duo processzora könnyedén futtatja a mindennapi használat során alkalmazott programokat. Beépített WiFi-jén keresztül vezeték nélkül internetezhet, webkamerájával pedig az internetes kapcsolattartás még egyszerűbbé válhat; barátaival és családtagjaival bármikor élőképes beszélgetést kezdeményezhet. Ajánljuk általános otthoni felhasználásra, internetböngészésre, filmnézésre, kisebb munkákhoz, és tanulásra, tulajdonosa elégedett lesz. Működése gyors, zajmentes. Magyar nyelvű operációs rendszerrel telepítve, használatra kész. Vékony, és könnyű (1,36 kg), így nem csak otthon, de útközben is kiváló társa lehet.

 

Ezt a laptopot itt tudod megvásárolni: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 23. Galéria Üzletház fsz/10., Laptopbázis üzlet

Egykori új ára: 411 000.- Ft
Processzor: Intel Core 2 Duo L7500 (4M Cache, 1.60 GHz, 800 MHz FSB)
CPU sebesség: 2 x 1600 MHz
Video kártya: Intel GMA X3100
Memória: (MAX 2048 MB) DDR2
Winchester:
Optikai meghajtó: Nincs
Akkumulátor: Li-Poly, kb. 1-2 óra
Képernyő: 13.3 Col - Fényes széles, LCD, 1280x800 felbontás
Billentyűzet: Magyar-QWERTZ, alsó billentyűzetvilágítással
Audio: Sztereó hangszórók
Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan, esztétikailag szép. Kijelzőjén apró-, használatból eredő nyomok lehetnek.
Usb (db): 1
Interfészek: Bluetooth, DVI, Ethernet port, Fülhallgató kimenet, Mikrofon bemenet, USB 2.0, Webkamera és mikrofon, WIFI,
Tartozékok: Hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.

Kérdezzen az eladótól

Toshiba
Acer
Sony
Samsung
Packard Bell
Lenovo
HP
Fujitsu
Dell
Apple
Asus