Rólunk

Cégünk, a Laptopbázis több mint 7 éve magas színvonalú, felső kategóriás használt laptopok értékesítésével, és szervizelésével foglalkozik. Az érdeklődők a keleti régió legnagyobb használt laptop választékát találhatják meg üzleteinkben és webshopunkban. Kínálatunkban közel 100 különböző világmárkás termék várja új tulajdonosát. A Laptopbázis célja, hogy minőségi és megbízható használt laptokkal lássa el meglévő és leendő ügyfeleit, biztosítva a kedvező árfekvést.

A Laptopbázis töretlen fejlődését a tudatosan kialakított termékportfolió, az ügyfélcentrikus magatartás, valamint a vevők igényeit szervesen magában foglaló értékesítési stratégia alapozta meg és biztosítja ma is. A cég minden termékre garanciát vállal, és ügyel arra, hogy a használt laptopok  úgy kerüljenek a polcaikra, hogy azok minden vevői igénynek megfeleljenek, versenyképes alternatívát kínálva a piacon. Az eszközök teljes körű hardveres és szoftveres tesztelésen, valamint alapos külső és belső tisztításon esnek át.

Szakértő kollégáink örömmel állnak minden kedves jelenlegi és jövőbeni ügyfelünk rendelkezésére, hiszen számunkra partnereink elégedettsége kiemelt fontossággal bír.

Bízunk abban, hogy a jövőben Önt is a partnereink  között üdvözölhetjük!

 

Demeter Gábor

ÜgyvezetőToshiba
Acer
Sony
Samsung
Packard Bell
Lenovo
HP
Fujitsu
Dell
Apple
Asus