Ismered a Lenovo termékcsaládokat?

 

A Lenovo Group Limited, a világ egyik vezető személyi számítógép gyártója. Cégközpontjaik az amerikai Észak-Karolina állambeli Morrisville, és a kínai Peking és Szingapúr.A Lenovo, mint név a „Le” (a Legend szóból) és a ,,Novo” (új) szóösszevonásából jött létre.

A cég az asztali számítógépeken és laptopokon kívül szervereket s kézi számítógépeket, képleolvasókat, és mobil készülékeket is értékesít. Jelenleg  a Lenovo a világ második legnagyobb számítógépgyártója. 

 

 

 Lássuk a legnagyobb termékcsaládokat!

 

 

Thinkpad

A ThinkPad család tagjai méltán híresek megbízhatóságukról, aminek része a katonai specifikációk szerinti tesztelés a szélsőséges viszonyokkal szemben. Ezek a gépek keményen állják a sarat a mindennapi használat során. Figyelembe véve díjnyertes pontosságú billentyűzetét a híres vörös TrackPoint® többérintős érintőpadjával, az ergonomikus billentyűkkel és a kényelmes multimédiás gombokkal, még a kényelemre sem lehet panaszunk.

Thinkpad laptopjainkat itt találod.

 

 

 

Ideapad

 

Az Ideapad laptopok számos kivitelben elérhetőek - a kezdő felhasználók számára kialakított belépő szintű laptopoktól kezdve a nagy teljesítményű, játékra tervezett notebookokig, kiegészítve az innovatív, átalakítható Yoga termékcsaláddal. A funkcionálistól a szórakoztatóig, az intelligenstől az elegánsig, ezek a laptopok széleskörűen és számos stílusban használhatók mindemellett mindegyik megbízható és rendkívül gyors teljesítményű.

Ideapad laptopjainkat itt találod.

 

 

 

 

 

YOGA

A termékcsalád tagjaira a sokoldalúság és a kiemelkedő formatervezettség a jellemző. Páratlan rugalmasság, nagy teljesítmény, feltűnő kialakítás és széleskörű  felhasználói élmény vár a Yoga tulajdonosokra. A 4 különböző, felhasználási móddal – laptop, táblagép, állvány és sátor – egyedülálló és különleges terméket kaphat kézhez a felhasználó. A négy felhasználási módot könnyedén váltogathatjuk, hiszen a rendszer automatikusan átváltja a beállításainkat, és a helyére zárja a billentyűzetet.

Yoga laptopjainkat itt találod.

Az oldal nyomtatása
Toshiba
Acer
Sony
Samsung
Packard Bell
Lenovo
HP
Fujitsu
Dell
Apple
Asus